DJ GADJO nastupa na Širom Zatvorenih Očiju 2014

Poznati svetski DJ i muzički producent, GADJO, autor velikog hita So Many Times, nastupiće na novogodišnjem događaju Širom Zatvorenih Očiju 2014.

.

Gadjo potiče iz Hamburga. Kao i Boris Dlughosch, Moonbootica, Kid Alex, Disco Boys, Knee Deep, ima važnu ulogu na njihovoj house sceni.

Njegov prvi klupski hit bila je pesma Besame Mucho snimljena u saradnji sa Alexandrom Prince 2002. godine. Ovu latino house numeru prihvatili su mnogi poznati DJ-evi i ona postiže veliki svetski uspeh. Usledio je Punk City koji su producirali Gadjo i Syke (Skye’n’Sugarrstar), a zajednički projekat nazvali De-Ranged.

Gadjo i Prince nastavljaju saradnju i u leto 2003. snimaju pesmu So Many Times koju je objavila mala, ali ugledna nemačka izdavačka kuća Muschi Tunes. Numera se našla na nekoliko top-lista, nekolicina DJ-eva je puštala neko vreme, ali nije postigla značajniji uspeh sve dok se nije našla u rukama najuspešnijeg house DJ-a na svetu, Ericka Morilla. Tokom nastupa na Ibici u leto 2004. So Many Times zauzima prvo mesto na njegovoj top-listi, a zatim su je u svoje playliste uvrstile njegove kolege Roger Sanchez, David Guetta, Tom Novy, Milk & SUgar, Seb Fontaine, Antoine Clamaran, Steve Angello, Disco Boys.

Erick Morillo je napravio korak dalje i istu numeru objavio u svojoj izdavačkoj kući Subliminal Records. Pesma je postala veliki hit i našla se na prvom mestu dance top-lista u Francuskoj, Španiji, Portugalu, Brazilu, Južnoj Africi, Austriji, Skandinaviji, Nemačkoj, Velikoj Britaniji. Zahvaljujući ovoj numeri Gadjo počinje da nastupa u najpopularnijim svetskim klubovima kao što su Pacha i Space na Ibici, Cream u Liverpulu, Amnesia u Parizu, MAD u Lozani, kao i širom SAD, Francuske, Italije, Grčke, Švajcarske, Rusije, Poljske.

GADJO – So Many Times:

Novogodišnji događaj Širom Zatvorenih Očiju 2014 održaće se u prostoru poznatog alternativnog pozorišta KPGT (Stara Šećerana na Čukarici, Radnička 3) i biće podeljen na tri bine na kojima će nastupiti brojni izvođači.

MTV EXTRAVAGANZA STAGE – GADJO, Oysha, Pop, Danijel Čehranov

VH1 PHANTASMA STAGE – Marina Perazić Live PA, Lou Benny & DJ BKO, Nebojša Intruder (Navigatorz), Dada Selectah

DOMINO LIVE STAGE – SEVDAH BABY & JIXX Live PA, Makao band, DJ Pedja, DJ Iguman

Venecijanske maske i plaštovi su i ovoga puta zaštitni znak Širom Zatvorenih Očiju, dok je tema dočeka Nove 2014. godine venecijanski karneval.

Više informacija na sajtu: www.siromzatvorenihociju.rs