Prodajna izložba nakita- NOSI NAKIT DAJ ŠANSU

U četvrtak 28. Novembra od 18h u prostoru REX-a, Jevrejska 16, biće izložen nakit koji prave korisnice programa socijalnog uključivanja žrtava trgovine ljudima koji sprovodi NVO Atina.

.

Radionice na kojima se izrađuje nakit su vid kreativno terapeutskog rada i doprinose ekonomskom osnaživanju žrtava. Mnoge od devojaka doživele su situacije seksualne ili radne eskploatacije i živele u ekstremnom siromaštvu. One potiču iz različitih sredina, ali sve imaju zajednički cilj, da budu srećne i da učine svoj život što kvalitetnijim.

Ovo je način da im pomognete! Kupovinom nakita koji ručno prave korisnice programa NVO Atina direktno pružate podršku žrtvama trgovine ljudima.

Nakit je unikatan, napravljen je od perlica i poludragog kamenja, izrađen sa puno ljubavi i posvećenosti. Obradujte vama drage ljude sa jednim lepim komadom nakita na poklon.
Sva prikupljena sredstva biće udvostručena od strane Trag fondacije u okviru programa „Za održive i konkurentne socijalne usluge“ čime će se korisnicama Atininih programa omogućiti neophodna podrška i elementarna sredstva za život.