Izložba studenata Šumarskog fakulteta na Sajmu nameštaja

Sajam nameštaja i ove godine je prilika za upoznavanje sa kreativnim idejama studenata odseka TMP (tehnologije, menadžment i projektovanje nameštaja i proizvoda od drveta) Šumarskog fakulteta.

.

Oni ove godine predstavljaju svoj rad u okviru izložbe "Design blok", a istovremeno na Šumarskom fakultetu možete vidti svojevrsni "showroom" nagrađivanih radova u kome centralno mesto zauzima projekat "Ksiloteka" - svojevrsna "biblioteka" drveta, osmišljena i realizovana kao interaktivna instalacija, promotivnog i edukativnog karaktera. Pored "Ksiloteke" izloženo je i 13 prototipova nameštaja koje su studenti odseka TMP izlagali na najčuvenijim sajmovima i izložbama u zemlji i inostranstvu i koji su u poslednjih osam godina osvojili 112 prestižnih domaćih i svetskih nagrada, od kojih čak sedam puta i "Zlatni ključ" Beogradskog sajma.

Za kraj novembra studenti TMP pripremaju novo iznanađenje. U saradnji sa Centrom za promociju nauke od 25. novembra u robnoj kući NAMA u Knez Mihajlovoj ulici biće organizovana izložba eksponata svih odseka Šumarskog fakulteta posvećena temi "Očuvanje šuma".