Zanimljivosti

Da li znate šta je "Doggy Style"? Na ovom mestu psi uživaju u neviđenom luksuzu (VIDEO)

U jednom gradu, naime, niču hoteli i saloni za brigu o psima i zabavu pasa. Cene u pojedinima kreću se do 7.500 dolara mesečno!
11.01.2019. - 10:00h

foto: thinkstock
foto: thinkstock

San Francisko dobio je ime po Franji Asiškom, zaštitniku životinja. Važi za grad u kojem se ljubimci naročito poštuju. Ima dosta prostora za šenju i igru pasa, kao i klimu koja im pogoduje. Međutim, u ovom gradu tretman pasa postao je pravi biznis.

To je tako jer San Francisko ima reputaciju grada u Americi u kojem se najteže radi, te mnogi nemaju vremena ni prostora da se posvete svojim ljubimcima. 

U ovom gradu, naime, niču hoteli i saloni za brigu o psima i zabavu pasa. Cene u pojedinima kreću se do 7.500 dolara mesečno, što je slučaju centra za negu pasa "Dogi stajl" (Doggy Style). Ova kompanija ima osnovni članski paket od 250 dolara mesečno, kao i raskošni paket od 1.500 dolara. 

Za taj novac dobijate mural svog psa na njihovom "Zidu slave", servis za preuzimanje i dovođenje psa, kao i privatnu rođendansku žurku za 12 pasa i njihove vlasnike. 

U Dogi stajlu postoji i poseban prostor za ljude, kako bi pili kafu, radili ili provodili vreme na internetu dok je njihov pas unutra. 

Iako ulažu dosta novca u tretman pasa, deo njihovog novca odlazi u humanitarne svrhe, a vode se sloganom da vlasnici, koji imaju uslova za to, treba da ugode svom psu. 

U San Francisku postoje i jeftinije opcije za one koji nemaju toliko sredstava, kao što su dnevna briga i šetači pasa. 

Mnogi građani osuđuju luksuzne centre za brigu o psima jer se otvaraju usled humanitarne krize i beskućništva u ovom gradu. 

U video-snimku pogledajte kako izgleda pomenuti centar za pse.

Izvor: b92.net