U Narodnom pozorištu održan "Izbor ličnosti životnog stila".

U Narodnom pozorištu u Beogradu, 5. decembra je održana manifestacija koja proglašava ličnosti životnog stila - ličnosti koje se izdvajaju svojim autentičnim i pozitivnim stavom prema životu i radu, i koje kao takve treba da budu uzor mladima i opštoj javnosti. Dodeljena su priznanja pojedincima koji svojim načinom života i rada (čime god da se bave) promovišu prave vrednosti - talenat, autentičnost, preduzimljivost, hrabrost, uspeh i istrajnost, velikodušnost, inovativnost...

.

Na taj način doprinosimo vidljivosti i značaju jedne drugacije "kulturne struje" u našem društvu, drugačije od one glasnije i vidljivije "struje površnosti i lošeg ukusa".

Svetlana Danilović, sportska novinarka RTS-a proglasila MLADU LIČNOST ŽIVOTNOG STILA 2018. – Bogdan Bogdanović, košarkaš.

Prisutnima u sali, Bogdan se obratio preko wall-a, a nagradu je primio njegov otac Dragan Bogdanović.

Dejan Tomašević, bivši košarkaški reprezentativac i potpredsednik KSS proglasio TIM ŽIVOTNOG STILA 2018. - Odbojkaška reprezentacija Srbije.

Slavimir Stojanović, dizajner i Seka Sabljić, glumica, proglasili PAR ŽIVOTNOG STILA 2018. - Lenka Udovički i Rade Šerbedžija.

Jasna Dimitrijević, direktorka Kolarčeve zadužbine dodelila specijalno priznanje "za kreativnost i umetničku inovaciju" za LP DUO.

Tanja Peternek, novinarka, proglasila ŽENU ŽIVOTNOG STILA 2018. - Branka Veselinović.

Peca Popović, rok novinar i publicista proglasio MUŠKARCA ŽIVOTNOG STILA 2018. - Milan Vlajčić.

Prof. Neda Todorović, predsednica žirija, proglasila LIČNOST ŽIVOTNOG STILA 2018. - Dr Gordana Popović.

Vesna Mandić dodelila je specijalnu nagradu za "DOPRINOS ŽIVOTNOM STILU SRBIJE" - Renato Balestra.