Simbolično: Na nekadašnji Dan republike, KIC POP HOR predstavio spot za pesmu "Bilećanka"

Prvi spot KIC pop hora za pesmu "Bilećanka" promovisan je danas na konferenciji za medije, a večeras će ga premijerno, na velikom platnu, pogledati i prepuni auditorijum u Velikoj sali KIC-a, na jubilarnom desetom koncertu "Bez dileme antifašizam".

.

Simbolično, spot je predstavljen na 29. novembar nekadašnji Dan republike, a na isti dan pre tačno godinu dana, KIC POP HOR je crnogorskoj javnosti predstavio projekat "Bez dileme – antifašizam" koji je naišao na sveopšte oduševljenje i reči hvale.

Režiju spota potpisuju Nikola Vukčević i produkcijska kuća "Galileo", a sniman je na lokaciji kod spomenika Partizanu borcu na Gorici, kamenoloma u Spužu/preduzeće MERMER/ i u KIC-u "Budo Tomović".

Uz isticanje da je KIC POP HOR za kratko vreme postigao popularnost među domaćom publikom i regionalni uspeh, menadžerka KIC pop hora Snežana Burzan kazala je da je ovaj spot još jedna potvrda toga.

"Spot za pesmu 'Bilećanka' je pravo umetničko zvučno i vizuelno remek delo, a ovaj hor se jedini u Crnoj Gori, možda i šire može, pohvaliti sopstvenim spotom. Sve to je rezultat istinskog rada i truda, ali i puno odricanja svih članova hora, uz neizostavnu podršku saradnika i naravno ljubavi prema muzici, koja nas pokreće", istakla je Burzan.