Nova knjiga za ljubitelje popularne psihologije: Kafić na kraju sveta

Knjiga "Kafić na kraju sveta", koju potpisuje Džon Strelecki, promenila je živote milionima čitalaca širom sveta. Ovaj bestseler preveden je na 34 jezika i prodat u više od tri miliona primeraka.

.

Kafić na kraju sveta vodi čitaoce na neobično putovanje u potrazi za smislom života. Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo ovog autora. Slični naslovi su Ego je neprijatelj Rajana Holideja i Odgovor Barbare i Alana Piza.

U jednom malom kafiću, na mestu koje je toliko daleko da se može nazvati nedođijom, Džon, čovek koji stalno negde žuri, nalazi se na raskrsnici života. Iako je samo želeo da se okrepi pre nego što nastavi putovanje, on pronalazi hranu potpuno drugačije vrste, jer jelovnik kafića, osim specijaliteta dana, nudi tri pitanja na koja svi gosti treba da odgovore: Zašto ste ovde? Plašite li se smrti? Jeste li ispunjeni?

Kroz priču sa tri osobe koje upoznaje u kafiću, Džon kreće u potragu za smislom života. Ni ne sluti da će ga odgovori odvesti do luksuznih kancelarija velikih igrača i peščanih plaža tropskih ostrva. Na tom putu, on počinje drugačije da posmatra svoj život i odnose sa drugim ljudima.

Koje su to životne istine za kojima svi tragamo i šta sve može da se nauči od jedne zelene morske kornjače, svi ljubitelji popularne psihologije saznaće u neobičnoj knjizi Kafić na kraju sveta.

Kada je imao trideset tri godine, Džon Strelecki doživeo je jedno neobično iskustvo koje ga je inspirisalo da napiše knjigu Kafić na kraju sveta. Proglašen je jednim od sto najinspirativnijih misaonih lidera u oblasti ličnog razvoja. Kada ne piše ili ne drži govore, putuje svetom. Do sada je posetio Afriku, Južnu Ameriku, jugoistočnu Aziju, Evropu i Kinu.