Zanimljivosti

DELIMO zanimljive poklone, jer "Grinč" stiže u bioskope!

Animirani film "Grinč" stiže u bioskope 22. novembra, duhovit i vizuelno očaravajući film o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma...
20.11.2018. - 07:00h
Foto: promo
Foto: promo

Ukoliko jedva čekate da pogledate šta to radi "Grinč" sigurno ćete poželeti i da imate jedan od tri veoma interesantna poklona koje smo pirpremili za vas!

Sve što treba da uradite jeste da tačno odgovorite na pitanje: Kako se zove Grinčov verni pas?

Foto: promo
Foto: promo

Tačan odgovor sa svojim podacima pošaljite na poklon@prva.rs, a tri najbrža tačna odogovora dobiće jedan od ovih poklona: Dečju majicu, kutiju za ručak, set stikera. 

Više o filmu "Grinč"

U bioskopima od 22. novembra 2018.
2D, 3D i 4D - sinhronizovano i titlovano

Režija: Scott Mosier, Yarrow Cheney / Nikola Bulatović
Glasovi: Benedict Cumberbatch / Milan Tubić, Nebojša Ilić, Mina Lazarević, Zoran Kesić
Scenario: Michael LeSieur, Tommy Swerdlow, po knjjizi Dr Seuss
Žanr: Animirana porodična komedija
Studio: Universal Pictures International
Trajanje: 104 minuta

Universal Pictures i Illumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa. GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čarolije praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma.
Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavaju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.