Zanimljivosti

DELIMO tri majice iz filma "Overlord"

Film "Overlord" je u bioskopima od 8.novebra pa požurite da ga pogledate! Za one koji su oduševljeni ovim filmskim ostvarenjem imamo odlične poklone...
09.11.2018. - 07:02h
Foto: promo
Foto: promo

Ukoliko je i vas oduševio film "Overlord" onda sada imate priliku da osvojite majicu. Delimo tri majice, a na vama je da budete najbrži.

Da biste dobili ovaj vredni poklon potrebno je da pošaljete ime i prezime na poklon@prva.rs, sa naznakom"Overlord".

Ukoliko još uvek niste pogledali ovaj film, evo zbog čega ne biste smeli da ga propustite:

OVERLORD (OVERLORD)

Foto: promo
Foto: promo

U bioskopima od 08. novembra 2018.

Režija: Julius Avery

Uloge: Wyatt Russell, Bokeem Woodbine, Pilou Asbæk

Scenario: Billy Ray, Mark L. Smith

Žanr: akcija, horor, misterija

Veče uoči Dana D, američki padobranci iskrcavaju se iza neprijateljskih linija, kako bi odradili zadatak od suštinske važnosti za uspeh invazije. Ali, kako se približavaju svojoj meti, shvataju da se tu dešava nešto mnogo više od nacističke okupacije sela i obične vojne akcije. Tako će se naći u borbi sa natprirodnom silom, koja je deo nacističkog eksperimenta.

Producent horora “OVERLORD”, čuveni Džej Džej Abrams, izjavio je o filmu: “Ono što mi se najviše sviđa u vezi sa radnjom filma je što je jedna klasična priča o Drugom svetskom ratu pretvorena u monstruozan i zastrašujuć horor. Reč je o izuzetno jedinstvenom zapletu. Ideja da se izmešaju žanrovi stvorila je neverovatno napet ali istovremeno i uzbudljiv film.”