Kreirajte svoju "Boemsku rapsodiju" i osvojite karte za "Queen veče"

Koga ne ponese melodija kada čuje neku pesmu grupe "Kvin" (Queen)? Ko ne lupka nogama kada čuje taktove pesme "We will rock you"?

.

Specijalno veče inspirisano legendarnom grupom "Kvin" će biti održano 3. novembra u Kombank dvorani. Pored projekcije filma "Boemska rapsodija", koji stiže na redovne repertoare bioskopa već 1. novembra, ovo veče će ulepšati i mini-koncert fantastičnog "Queen Real Tribute Benda", koji će biti održan pred samu projekciju.

Svi obožavaoci ove legendarne grupe i njihove još legendarnije muzike imaju priliku da budu deo grupe "Kvin" i pokažu svoje muzičko i plesno umeće u "Queen izazovu", koji organizuju portal B92 i MegaCom Film.

.

Za učestvovanje u izazovu je potrebno da snimite sebe ili svoju ekipu kako izvodite pesmu "Boemska rapsodija" u nastupu koji sami osmislite. Video-snimak bi trebalo da traje najmanje 20 sekundi, a najviše 1 minut. Četiri najkreativnija snimka ćemo nagraditi kartama za "Queen veče" u Kombank dvorani.

Pogledajte primer kako to može da izgleda.

.

Kako biste ispunili uslove za učestvovanje u izazovu, potrebno je da uradite sledeće:

1. Snimite se kako na kreativan način glumite “pevanje” uz pesmu Boemska rapsodija
2. Postavite snimak na svoj profil na Facebooku ili Instagramu koristeći hashtag #QueenIzazov (otključajte svoj profil kako bismo mogli da vidimo snimak)
Čekajte naš poziv!