"Džoni Ingliš" i "Zlogonje" u bioskopima

Na bioskopskom repertoaru su dva sjajna filma: "Džoni Ingliš - ponovo u akciji" i "Zlogonje".

.

DŽONI INGLIŠ - PONOVO U AKCIJI (JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN)  je treći nastavak priče o Džoniju Inglišu, sa Roanom Etkinsonom u glavnoj ulozi, koga ćemo ponovo gledati kao voljenog nespretnog tajnog agenta. Nova avantura počinje kada se nakon internet napada otkriju identiteti svih tajnih agenata u Velikoj Britaniji, ostavljajući Džonija Ingliša kao poslednju nadu tajne službe. Nakon što je primoran da se vrati iz penzije, Ingliš prvo kreće u misiju u kojoj mora da pronađe hakera koji je izvršio ovaj napad. Kao tajni agent stare škole, na Džoniju je da prevaziđe izazove modernih tehnologija kako bi misija bila uspešna.

Glavni glumac je o svom liku izjavio: “Zadatak Džonija Ingliša u ovom filmu je da realizuje mnogo novih ideja i da ostane isti kao i pre tj. da veruje da je mnogo bolji špijun nego što zaista jeste”. O saradnji sa glumcem Benom Milerom koji tumači lik njegovog pomoćnika Baua, Rouan Atkinson je izjavio: “Postoji samo nekoliko glumaca sa kojima sam ostvario odličnu saradnju stvarajući komedije. Toni Robinson koji igra Boldrika u seriji “Crni Guja” je definitivno jedan od njih. Jako sličan odnos izgradio sam sa Benom Milerom u ovom filmu i mislim da se zaista odlično dopunjujemo.”

Pogledajte trejler:

.

ZLOGONJE  je priča o Jovanu i Milici, desetogodišnjacima koji se upoznaju kada Milica nenadano stigne u Jovanov razred.

Da ga druga deca ne bi emotivno povređivala, usamljeni Jovan je izgradio svoj svet iz mašte u koji Milica malo po malo uspeva da se probije. Ona ga poziva u avanturu oslobađanja njenog oca od nove žene, Miličine maćehe, za koju veruje da je veštica koja je začarala tatu. Jovan, zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koje oseća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, prihvata ali ubrzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj mašti. A najveća prepreka od svih za Jovana je upravo on sam. Jovan će morati da prihvati sebe takvog kakav jeste i zdušno se baci u najveću avanturu od svih – život. Kada to učini pred njim se otvara ceo jedan novi svet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu veštice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu pretnju. I postati pravi heroj.