Kako da muškarac bude frajer, a ne slabić? Ne varaj ženu koju ne bi ostavio, ne glumi erekciju i...

U svojim brojnim kolumnama Toni Parsons davao je savete muškarcima kako da u životu budu frajeri, a ne slabići. Ovo su neki od njih, oni koje baš svaki muškarac mora da pročita!

.

"Budi umeren, menjaj loše navike i znaj da ako ne želiš da razgovaraš nakon seksa - verovatno si u pogrešnom krevetu... Za muškarca postoji samo jedna važnija stvar od žene: njegova deca", kaže britanski pisac i novinar Toni Parsons. 

Izdvajamo još neka njegova razmišljanja koja bi baš svaki muškarac trebalo da pročita:

Imaj na umu da živimo u svetu u kom je lakše izaći iz braka nego iz ugovorne obaveze za mobilni telefon.

U sebi nosiš ljubav koja će ostati zaključana sve dok ne dobiješ decu. Deca će isisati život iz tebe, ali ako dobro obaviš svoju dužnost, sačuvaćeš ljubav u tajnoj sobici srca još dugo i kad te više ne bude.

Nikad ne varaj ženu s kojom nisi spreman da raskineš već danas.

Hrana se razgrađuje neravnomerno. Možeš da se rešiš viška jednostavno tako što ćeš jesti pravilnim redosledom. Voće se vari mnogo brže nego meso, pa ćeš, ako mesec dana prepodne ne jedeš ništa osim voća, izgubiti sedam kilograma. I ženama će se to svideti.

Kad se oporavljaš od slomljenog srca, treba ti poneka pobeda da obnoviš samopouzdanje i lakše se vratiš u igru. To ne znači da treba da upotrebiš, zloupotrebiš ili uvreditiš bilo koga.

Ako istinski želiš da je nikad nisi sreo, i ako se iskreno nadaš da je više nikad nećeš videti - onda to, šta god da je bilo, nije bila ljubav.

Nikad ne spavaj s udatom ženom osim ako to nije tvoja žena. Neverni muževi gotovo nikada ne priznaju. Neverne žene gotovo uvek priznaju.

Voli kao da nikad nisi patio, igraj kao da te niko ne gleda, pevaj kao da te nitko ne sluša, živi svaki dan kao da ti je poslednji i tvituj kao da čitav svet čeka samo tebe.

Ne možemo da promenimo ono što smo, ali možemo da menjamo navike. Ako želiš da prestaneš da pušiš, prejedaš se, drogiraš, menjaš partnerke svaki dan, šta god - onda odluči i prestani. Nije teško prestati. Teško je prihvatiti odgovornost za sopstvenu sudbinu.

Svako može da odglumiti orgazam, ali erekcija ne može da se odglumi. I ne pokušavaj.

Poštuj sve samohrane roditelje, kako god izgledaju i zvuče i odakle god da su. Jer svaki samohrani roditelj na svetu je roditelj koji nije otišao.

Poželi bivšoj ljubavi sreću, daj joj da uzme najbolji nameštaj i mačku. Ali joj nikad ne daj novi broj mobilnog telefona. I ne zaboravi - devojka koju si poznavao više ne postoji. Preživela je nešto o čemu nemaš pojma i to ju je pretvorilo u nekog drugog.

Nauči koje mostove treba preći, a koje spaliti.

Izvor: 100posto.hr