Ima 26 godina, a samo 17 kilograma! Lekar joj kaže da može da glumi u horor filmovima! Skamenićete se kada joj vidite lice (FOTO)

Boluje od teške bolesti, a kadrovi koje ćete videti su prilično uznemirujući...

.

Kristina Karjagina (26) iz Rusije već godinama boluje od anoreksije zbog čega ima samo 17 kilograma. Međutim, njen lekar je vrlo neprofesionalno prokomentarisao kako bi Kristina mogla da glumi u horor filmovima i objasnio da je devojka na pola puta od izlečenja ako zna da se šali na svoj račun.

Bolest se pojavila kad je bila u srednjoj školi, i tada je gotovo prestala da jede. Danas se njena ishrana sastoji od komadića jabuka i banana, a teži kao prosečno četvorogodišnje dete. Lekari joj savetuju hitno lečenje, u suprotnom bi devojka mogla umeti kroz godinu dana.

Do sada je u Rusiji skupljeno oko 1 500 evra za Kristinin put u Nižnji Novgorod gde će primiti adekvatne terapije. Devojci je to samo dalo vetar u leđa da se bori za svoj život i polako je počela da jede više od voća.

"Znam kako je kad neko stavi hranu pred vas, a vi ne možete da je jedete. Čak i kad ste svesni da umirete, vi ne možete da jedete", rekla je Kristina za Daily Mail.

Iako je mnoge u početku šokirao "šaljiv" komentar Kristinog lekara, kasnije se ustanovilo da je lekar hteo da je oraspoloži i na duhovit način joj da snagu da nastavi da se bori za svoj život.

.