Dopisivanje na Tinderu koje će se dugo prepričavati: Momak je na simpatičan način ubeđivao devojku kako je odličan "materijal za supruga"

Tinder je jedna od najpopularnijih društvenih mreža za dopisivanje i pronalaženje partnera. Ishodi dopisivanja, a kasnije i upoznavanja su različiti. Primer Majkla i Džesike će se sigurno dugo pamtiti.

.

Džesika-Mej Gajls (22) je ostala prijatno iznenađena nakon što joj se izvesni Majkl počeo udvarati na vrlo specifičan način, ubeđujući je da je možda baš on pravi muž za nju!

Prvo ju je pitao kako se i gde može prijaviti za potencijalnog supruga, Džesika mu je iz šale odgovorila da joj molbu pošalje na mejl. Mislila je da to neće učiniti, ali sutradan ju je dočekalo pismo u onlajn pošti.

Majkl je ovaj zadatak shvatio ozbiljno i sastavio molbu kao oglas za posao. Adresirao je mejl pod nazivom "Majkl, materijal za budućeg muža" u kojem je napisao sve svoje vešine koje ga kvalifikuju za budućeg muža, a posebno je naveo da je velika maza i da odlično kuva čaj za mirne noći pred televizorom. 

Molbu je završio rečima kako se nada da će proći kvalifikacije te da će mu biti omogućen i telefonski intervju.

Svojom kreativnošću i odvažnošću, Majkl je sebi osigurao barem priliku za prvi dejt, a Džesika je za "Dejli Mejl" otkrila kako Majkla smatra dragim dečkom sa izvanrednim smislom za humor i ne smatra ga očajnikom.