Dobila je OTKAZ PREKO PORUKE, a kada budete pročitali šta je razlog, oglasiće se sve žene... (FOTO)

Amerikanka Kemiša Denton iz Vašingtona do skoro je bila zaposlena u jednoj prodavnici brze hrane. Bila je srećna što ima posao, ali nije ni slutila da će bez njega ostati tek tako.

.

Nakon što je poslodavcu saopštila da je ostala u drugom stanju, susrela se sa neljudskom situacijom. Samo joj jednog jutra na mejl nije stigao raspored sa smenama, pa je poslala poruku svom nadređenom. Odgovor koji je dobila nije mogla da sanja ni u najgorem košmaru.

.

"Zdravo, žao mi je što ti na ovakav način saopštavam, ali ti više nećeš raditi kod nas. Nije dobar trenutak da imamo nekog ko ide na porodiljsko za nekoliko meseci. Pored toga, nisi mi rekla za stanje prilikom zapošljavanja”, pisalo je u poruci koju je dobila.

Kemiš je odmah skrinšotovala tu poruku i objavila je na svim društvenim mrežama i odmah je dobila komentare podrške, piše Mirror.

“To je potpuno ilegalno", "Tužite nadređenog, tužite kompaniju", "Diskriminacija je protivzakonita", "Imate pisani dokaz, tužite ih", "Definitivno ne morate da kažete svom nadređenom da ste trudni"... samo su neki od komentara koje je Kemiša primila tokom objave.