Uklonio je uši i deo nosa; po celom telu ima tetovaže, a zašto je sve to uradio i zbog čega ljudi beže od njega kada ga vide na ulici?

Erik Ramirez ima želju da njegovo lice što više podseća na lobanju, pa se zato opredelio za veliki broj tetovaža po celoj glavi i telu, verujući da će one najverodostojnije opisati željeni izgled.

.

Kako piše "Daily Mail", ovaj Kolumbijac ima samo 22 godine, a prošao je kroz niz hirurških intervencija, sa kojima je počeo tek nakon smrti svoje majke koja mu je to sve vreme branila.

Umetničko tatu ime mu je Kalača i on je uklonio donji deo nosa i deo ušiju, podelio je jezik na dva dela i istetovirao celo telo.

Voli da pokaže prirodan ljudski izgled kojeg se "kako on objašnjava", svi mi stidimo.

.

"Modifikacija tela je lična odluka i ne treba nikome suditi. Zašto ne sudite ženama koje su ugradile silikone u grudima ili zadnjici? Lobanje koje posedujem su mi kao sestre, veoma sam vezan za njih", objasnio je Erik za Daily Mail i dodao da ne planira da stane sa transformacijama sve dok od sebe ne napravi živu lobanju.

"Ja sam normalna osoba koja samo drugačije izgleda od većine ljudi. To je kao da drugačije razmišljate ili imate drugačiji stil oblačenja, omiljeni žanr... Zaista se osećam dobro ovako kako izgledam", zaključuje.

Kada ga vide na ulici, mnogi ga se plaše pa prelaze na drugu stranu.