Zanimljivosti

Sanjali ste neki od ova ČETIRI sna? To znači da uskoro stajete na ludi kamen!

Ako se sećate da ste u skorije vreme sanjali neke od ovih snova, pripremi se za svadbena zvona!
01.12.2018. - 17:00h
FOTO: thinkstock
FOTO: thinkstock

U ljudskoj je prirodi da pokušavamo sebi da objasnimo život i da tražimo tajne znakove koji mu ukazuju na neke buduće događaje. Upravo zato mnogi ljudi čvrsto veruju u simboliku snova i njihovu moć. Od nagoveštaja sreće, tuge, nedaća ili poslovnih uspeha, svaki san može daotkrije mnogo toga, pa čak i kada ćete se udati. Prema verovanjima, postoji nekoliko snova koji su siguran znak da ti venčanje "kuca na vrata". Otkrij ih u nastavku:

1. Gradnja zida

Zid je simbol ograničenja i prepreka, ali to ne vredi i za tvoje snove. Tako snovi o preskakanju zida znače da ćete uspešno da preskočite sve prepreke koje vam se nalaze na putu, snovi u kojima rušiš zid označavaju uništavanje tih prepreka, dok snovi u kojima vidiš ostatke zida znače da je pred vama pozitivno životno razdoblje. Ako u svojim snovima gradite novi zid, pripremite se za udaju! Naime, gradnja zida u snovima predznak je skorašnje svadbe.

2. Zeleni venac

Videti venac u snu znači da ćete uspešno izbegavati sve brige i probleme. Zlatni venac predznak je dugog i srećnog života, crveni venac označava vernu ljubav, dok zeleni venac označava da ćete se uskoro udati. Ali, postoje i venci koje nije dobro videti u snu. Reč je o onim cvetnim i napravljenim od granja koji predstavljaju brige u ljubavi i označavaju opasnost. Nadamo se da njih nećete videti u svojim snovima!

3. Drvo trešnje

Ako se ovo ukusno voće našlo u vašim snovima, prava ste srećnica. Naime, trešnje u snu označavaju da ćete uskoro upoznati osobu koja će vas oduševiti na prvi pogled. Ako u svom snu berete trešnje, to označava uzbudljivu avanturu, a ako ih jedete, pred vama je povoljno zdravstveno razdoblje. Ako želite da se uskoro udate, nadamo se da će se u vašim snovima naći drvo trešnje jer ono označava upravo to - skorašnju udaju. Još ako je to drvo u cvatu, predviđa vam se srećan bračni život.

4. Jahanje ždrebeta

Ždrebe u snovima označava ispunjenje najvećih životnih želja. Ako je među njima i ona da se uskoro udate, u svom snu bi morale da ga jašete. Jahanje ždrebeta predstavlja brzu odluku o ulasku u bračni život s kojom bi mogle da iznenadite sve svoje bližnje. Kupovina ždrebeta ukazuje na ostvarenje planova, poklanjanje implicira na to da ćete nekoga obradovati, a prodaja da radite posao koji volite. Ali, nije sve tako ružičasto. Ako vam neko u snovima ukrade ždrebe, mogle bi nekoga da izneverite, a ako ga u snu dobijete na poklon, predviđa vam se neprijatno iznenađenje.

Izvor:miss7.24sata.hr