Pretpremijerno ove subote avanture Toma i Boba: Poklon sveska uz kartu za svakog mališana u bioskopima Cineplexx

Ove godine 1. septembar je rezervisan za Porodični dan u bioskopima Cineplexx. Iskoristite poslednje dane raspusta i pogledajte pretpremijerno avanture „Toma i Boba“ ili neku drugu aktuelnu animaciju i uz kartu vas na poklon očekuje sveska za školu. Ali to nije sve! Priključite se nekoj od kreativnih radionica, koje se organizuju u foajeu bioskopa, od 12 do 17h i provedite se zajedno sa najmlađima kao na filmu. Karte za Porodični dan su u prodaji!

.

Ukoliko već niste, učlanite dete u Cineplexx Porodični film klub i uživajte u pogodnostima prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i besplatne kokice, dok roditelj/pratilac deteta, člana kluba, može da kupi kartu po nižoj ceni za sve projekcije do 17 časova.

Buduće i sadašnje školarce, pored poklon sveske ove subote uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje i Podravkino slatko iznenađenje u obliku Lino lade, kao i poklon časopisi za decu „Mali Politikin zabavnik” i „Hajmo drugari” i crtaći „Mia i ja - Čuvar životinja” i „Pepa prase”.

Sinhronizovana animacija „Tom i Bob" nam donosi priču o pedantnom dabru Bobu, koji vodi vrlo uredan život. Vredan je: vežba svako jutro, radi u svojoj bašti, melje žito u svom mlinu i sprema košnice za gospodina Medveda. Njegov život se dramatično menja kad mu na vrata pokuca mačak Tom i useli se kod njega usred noći. A ko su Zaka, Zik i Zuk, i zašto je svemirski brod sleteo na Zemlju, ne propustite da saznate u ovom neodoljivom animiranom filmu.

Trejler filma „Tom i Bob – misija spasavanja sveta“ 

 
Na repertoaru bioskopa Cineplexx ove subote naći će se i sinhronizovana animacija „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“.