PRVI CINEPLEXX 4D BIOSKOP USKORO U BEOGRADU: Doživite film uz revolucionarnu MX4D tehnologiju!

Cineplexx sa ponosom najavljuje da će najnovija MX4D tehnologija uskoro biti dostupna u prestonici Srbije. Svi ljubitelji sedme umetnosti će imati priliku da uz pomoć specijalnih efekata, revolucionarne 4D tehnologije, osete i gledaju film čitavim telom isključivo u bioskopu Cineplexx u Beogradu.

.

Kristof Papusek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx International izjavio je ovim povodom: „Kao lider u polju inovacija, kompanija Cineplexx svakodnevno osluškuje potrebe svojih posetilaca i prati svetske trendove u domenu prikazivaštva. Nakon samo nekoliko zemalja sveta, savremena MX4D tehnologija biće dostupna po prvi put i našim gostima u Beogradu, koji će od sada moći da iskuse najaktuelnije filmove i u četvrtoj dimenziji“.

MX4D predstavlja budućnost kinematografije i pruža čak 14 specijalnih efekata, među kojima su kiša, vetar, magla, čak i sneg! Uz pomoć ove tehnologije, posetioci će utonuti u platno i postati deo filma, pošto je MX4D sala opremljena sa specijalnim sedištima koja se kreću u skladu sa radnjom filmom. Dodatni uređaji proizvode mirise i mehuriće, kao i golicanje vrata i nogu, tako da tokom gledanja filma u Cineplexx MX4D sali sva čula će biti aktivna!
MX4D najava:

.

Američka MX4D tehnologija je višestruko nagrađivana i jedna je od retkih koja je odobrena od strane najvećih holivudskih studija, uključujući Universal, Marvel, Sony Pictures, Paramount Studios, Disney i Warner Bros što garantuje veliki broj blokbastera koji bioskopsku publiku očekuju u narednim mesecima.