Zanimljivosti

Okačili su natpise u beogradskim gradskim autobusima koji su ućutkali sve znatiželjne putnike! Originalno, zar ne? (FOTO)

U ovo doba godine mnogi se žale na gradski prevoz. Klime gotovo da nema, a kada nema gužve, vožnja gradskim prevozom nam teško pada zbog ovih vrućina. A ljubopitljivih i znatiželjnih putnika uvek ima. Međutim, jedan vozač gradskog prevoza je pronašao kakvo-takvo rešenje za naporne građane koji postavljaju nepotrebna pitanja.
13.08.2018. - 16:30h

Na stranici "Studenti beogradskih univerziteta" pojavila se fotografija iz beogradskog prevoza, uslikana na samom ulazu u autobus koji je rezervisan za vozača. Čoveku je, pretpostavljamo, dojadilo da svima odgovara na ista pitanja pa je odgovore zalepio na staklo.

"Idem do Gradske bolnice", "Idem do Studentskog trga", "Stajem kod Politike", piše na natpisima čim uđete na prva vrata autobusa. Sigurno znate one ljude koji priđu čisto da vam postave neko pitanje, a zatim postave još deset. Ovako, uz obaveštenje koje iziskuje jedan flomaster i parče papira - gospodin će moći da vozi autobus bez potrebe da bilo kome objašnjava putanju, iako mu je to u neku ruku dužnost, piše noizz.rs.

Kladimo se da i pored napora da ne razgovara sa ljudima uvek naiđe neki pametnjaković koji mora da pita: "Majstore, je l' ovo ide do Trga?"