Godinama joj je cureo nos, a lekari su joj govorili da je samo prehlada! Onda je usledila šokantna dijagnoza (FOTO)

Kendri Džekson je devojka koja je godinama mislila da pati od prehlade. Nos joj je konstatno curio, a ono je bilo praćeno i kašljom, kijanjem i glavoboljom. Čak su joj i lekari rekli da je reč o alergiji i da treba samo da jača svoj imunitet.

.

“Gde god da pođem, sa sobom nosim kutiju papirnih maramica u džepu. Curenje je bilo poput vodopada”, seća se Kendri za “KETV”.

Nakon nekoliko godina, konačno je otrkila da je u pitanju moždana tečnost, a ne sekret, i lekari su joj dijagnostifikovali curenje cerebrospinalne tečnosti.

Doktor Kristi Barns i njen tim su otkrili da je Džeksonova gubila oko dva decilitra cerebrospinalne tečnosti dnevno kroz nos.

Tim je izvršio hirurški zahvat kroz njen nos i pomoću ugaonih kamera i instrumenata iskoristio njeno debelo tkivo da zapuše rupu koju su našli između njene lobanje i nozdrva, zbog koje je i došlo do curenja.

.

Ona je uspešno operisana, ali da se curenje nastavilo mogla je da nastane ozbiljna infekcija, piše blic.rs.

Džeksonova se prisetila da su simptomi počeli 2013. godine nakon što je prertrpela povrede u saobraćajnom udesu kada je licem udarila u kontrolnu tablu.

“Pre operacije nisam mogla da spavam, bila sam kao zombi. Sada ne moram više da nosim maramice sa sobom i konačno mogu da se pošteno naspavam”, napisala je Kendri.