Zanimljivosti

Ako imate MLADEŽE na jednom od ovih 12 mesta na telu, to znači da vas u životu čekaju OVE STVARI

Hinduističko verovanje kaže da mladeži na telu nose svoju simboliku i predskazuju budućnost.
11.01.2019. - 17:00h
foto: thinkstock
foto: thinkstock

Na ovih 12 mesta je dobro imati mladež, jer to obećava bogatstvo i mogućnost čestih putovanja.

1. Mladež na desnom obrazu - Osoba koja ima madež na obrazu će vrlo brzo nakon venčanja steći veliko bogatstvo. 

2. Mladež iznad usana - Mladež koji je proslavio Sindi Kraford je mladež koji odlikuje uporne i tvrdoglave ljude koji lakše od drugih dolaze do cilja, pa samim tim se i brže bogate od drugih.

3. Mladež kod nosa - Ako je madež na nosu i odmah pored njega, velika je verovatnoća da će vlasnik tog ponosa biti imućna osoba. Osobe sa mladežom na nosu imaće zdravlje i poslovni uspeh u životu.

4. Mladež na peti - Mladeži na ovom mestu nisu česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Češće u blizini svog rodnog grada, ali putovanja su putovanja, zar ne? Ni putovanja preko okeana nisu retkost za ovu osobu...

5. Mladež na struku - Ovaj vrlo profinjeni mladež imaju doista posebne osobe. Iako se većinu života osećaju nezadovoljno i nemirno, jer uvek teže nečem višem, te iste osobe će često biti i vrlo uspešne i puno toga će postići, piše miss7.24sata.hr.

6. Mladež između očiju - takozvano "treće oko" obeležava bogatstvo i zadovoljstvo životom. I ono najvažnije, vlasnici mladeža između i iznad očiju će se naputovati u životu.

7. Mladež na desnom dlanu - ako si i ti jedna od onih koji imaju mladež na desnoj ruci, tj. na dlanu, iskusićeš bogatstvo u životu. Ipak, važno je i gde se taj madež nalazi. Ako se nalazi na gornjoj polovini dlana do bogatstva ćeš doći lako, a ako se  smestio na donji deo dlana, moraćeš ipak da se malo pomučiš.

8. Mladež na bradi - uprkos činjenici da osobe koje imaju mladež na bradi nisu sklone druženju i socijalizaciji, one će biti i te kako srećne i imaće izbalansiran život.

9. Mladež kod pupka - ove osobe su pravi srećkovići, jer će na lakši način ići kroz život i dolaziti do važnih stvari. Vlasnici ovog mladeža su vrlo racionalni u trošenju. Osim po pitanju hrane, tu su pravi hedonisti.

10. Mladež na desnoj strani grudi - osobe koje na ovom mestu imaju mladež, čeka ih život pun užitaka.  

11. Mladež kod uha ili na desnoj strani lica - vlasnici takvih mladeža će imati ispunjen i bogat život.

12. Mladež na malom prstu - nije bitno da li se nalazi na malom prstu desne ili leve ruke, vlasnici ovih mladeža će jednostavno uživati u životu i možda proputovati ceo svet.