DENZEL VOŠINGTON U OSVETNIČKOJ MISIJI U NASTAVKU „PRAVEDNIKA“: Urnebesna pucnjava, pokloni i osveženje 8. avgusta u bioskopima Cineplexx

Ovaj događaj je samo za odvažne! Volite oružje, sjajnu akciju i poklone? Čekamo vas na premijeri nastavka filma „Pravednik 2“ u okviru Mens night događaja u sredu 8. avgusta od 20 časova uz poklone za najsrećnije i specijalan program u svim bioskopima Cineplexx! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

.

Sve posetioce večeri očekuje ledeno hladan Jägermeister, dok će sportsku opremu partnera Under Armour i Men Energy setove kozmetičke kuće Afrodita osvojiti najsrećniji muškarci!

Izaberite svoje oružje i postanite novi pravednik dok pozirate na događaju u bioskopima Cineplexx Delta City i Cineplexx BIG Beograd, dok vas u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center izazivamo da testirate svoju preciznost u virtuelnoj streljani, koju je omogućila Ekspidicija!

Volite da se zabavljate u dobrom društvu i uživate u igrama pucanja? Paintball klub Arena No 1 je za najsrećnije posetioce u Beogradu pripremio besplatne vaučere za nezaboravan provod. Frizerski salon Češalj i makaze će vas nagraditi vaučerima za muško šišanje, dok ćemo Kragujevčane obradovati vaučerima kozmetičke kuće Omnia.

U nastavku filma nastavljamo da pratimo ono što Robert Mekol (Denzel Vošington) najbolje zna da radi - da se bori za pravdu i spašava one kojima je potrebna pomoć. Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organizovanoj zaveri, on se upušta u osvetu. Tokom svoje osvetničke misije sreće se s najiskusnijim ubicama, a možda čak i sebi jednakima. Ali njemu je strah je nepoznanica. On rešava probleme koje slabiji ne mogu sami da reše, jer on je pravednik.

Pogledajte trejler za film

 
Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx!