NEDOPUSTIVO Trudnica tražila da joj sipaju mleko u kafu. Kada je pomirisala napitak ostala je u ŠOKU!

Da je popila takvu kafu pitanje je šta bi se desilo sa njom ali i bebom!

.

Poznati lanac restorana brze hrane izvinio se nakon što je jedan od njegovih lokala u Alberti, Kanada, trudnici poslužio hemikaliju za čišćenje u kafi. Sara Daglas kaže da je odmah ispljunula prvi gutljaj kafe s mlekom koju je naručila u nedelju.

"Otvorila sam poklopac i osetila oštar miris hemikalije. To nije bila kafa s mlekom", rekla je ona.

Sara, koja je trudna sa trećim detetom, vratila se u restoran u kojem je kupila kafu i saznala da je u njenu čašu greškom sipano sredstvo za čišćenje, koje je greškom ostalo povezano za mašinu koja pravi kafu.

Hemikalija sa oznakom “sredstvo za čišćenje aparata za kafu” ima poduže upozorenje na etiketi. Proizvod je namenjen uklanjanju ostataka mleka i može ozbiljno naštetiti očima i uzrokovati reakcije na koži. Vlasnik franšize Den Braun priznao je grešku i izvinuo se trudnici.

"Mašina se čistila kao i svakog jutra. Nažalost, cevčica za mleko je bila povezana sa sredstvom za čišćenje dok se pravila kafa", objasnio je on, dodajući da su odmah preduzeli mere da dodatno skrenu pažnju osoblju na procedure čišćenja.

Sara je otišla kod lekara, plašeći se za zdravlje bebe, preneo je “Ju-es-ej tudej”.

U međuvremenu, lanac se suočava se tužbom mušterije iz Jute koja tvrdi da je dobila naručeno piće sa supstitutom za heroin. Čovek je preživeo incident i sada tuži navodeći da je radnik restorana “začinio” njegovo piće.

Izvor: Blic.rs