Porodični dan uz Drakuliu i čuvena čudovišta

Pokloni i specijalni program za sve mališane 5. avgusta u bioskopima Cineplexx

.

Najiščekivaniji animirani film ovog leta „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“ je stigao na veliko platno svih bioskopa Cineplexx. Povedite svoje najmlađe da uživaju u urnebesnim avanturama Drakule i njegove porodice ove nedelje, 5. avgusta na Porodičnom danu, jer ih od 12 do 17 časova očekuju kreativne radionice, inspirisane likovima iz filma, pokloni i pregršt zabave. Karte za ovu sinhronizovanu avanturu su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Sve posetioce u nedelju uz kupljenu kartu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik”, „Hajmo drugari", DVD diskovi omiljenih junaka ili albumi! Najsrećnije mališane obradovaćemo vaučerom za besplatni Happy meal u McDonalds restoranima. Zato, zaronite u pustolovine sa Drakulom i njegovim čoporom i provedite se kao na luksuznom kruzeru na Porodičnom danu!
„Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“ donosi nam i sjajnu ekipu glumaca koja je pozajmila glasove glavnim likovima, među kojima su Dragan Mićanović, Iva Stefanović, Aleksandar Radojičić, Predrag Ejdus, Nebojša Milovanović, Nataša Marković, Slobodan Tešić, Jelena Petrović, Marko Marković, Dragan Vujić – Vujke, Tamara Aleksić i Srđan Timarov. Specijalni gosti u sinhronizaciji našli su se i poznati pevači Dušan Svilar, Goca Tržan, Ruža Rupić, Lena Kovačević i Тijana Dapčević.

Trejler filma „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“: