Sjajan provod uz poklone i nastavak "Nemoguće misije"! Veče za muškarce uz piće dobrodošlice i odličnu akciju

Šesti nastavak legendarne franšize pod nazivom „Nemoguća misija: Razilaženje“ sa sjajnim Tomom Kruzom, dolazi nam na veliko platno bioskopa Cineplexx u okviru Mens night događaja, zakazanog za četvrtak 25. jul od 20h. Karte su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa.

.

Sve posetioce bioskopa Cineplexx BIG Beograd, Delta City, UŠĆE Shopping Center, Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš očekuje ledeno hladan Jägermeister, tek da zagreje atmosferu pred fantastičnu akciju.

Uz kupljenu ulaznicu očekuje vas na poklon i primerak Autobild magazina, a one najsrećnije obradovaćemo poklonima sportske opreme partnera Under Armour, kao i besplatnim mesečnim članarinama u FittPass-u. 

Specijalna nagrada očekuje najhrabrijeg i najkreativnijeg! U okviru Mens night događaja, fotografišite se na aktivaciji u bioskopima Cineplexx, provozajte se motorom i fotografiju koju dobijete na mejl postavite na Fejsbuk/Instagram društvenu mrežu uz tagovanje lokacije i komentar zašto bi baš vi bili savršeni tajni agent i zaslužili da osetite potpuno drugačije iskustvo uz skakanje padobranom sa visine od 3 000 metara! 

Neke misije nisu tvoj izbor, ali ovu ne smete da propustite! U filmu „Nemoguća misija: Razilaženje“ zatičemo Itana Hanta i njegov tim zajedno sa već poznatim saveznicima u trci sa vremenom, nakon što misija pođe po zlu.

Tom Kruz ne prestaje da nas iznenađuje, pa je tako i ovog puta ostao dosledan svom prepoznatljivom glumačkom stilu. Sve zahtevne akcione scene snimio je sam, bez pomoći dublera. Pored Toma Kruza, glavne uloge tumače Rebeka Ferguson, Alek Boldvin, Vanesa Kirbi, Henri Kevil i Ving Rejms.