PODOJIO je tek rođenu bebu i tako postao zvezda! Pogledajte fotografije i kažite šta mislite o tome?

Ejpril i Maksimilijan iz Viskonsina su prošle nedelje postali ponosni roditelji male devojčice Rosalije. Ćerka je rođena carskim rezom, zbog komplikacija u trudnoći, a posle porođaja majka zbog preeklampsije pala u nesvest, pa je u tom momentu u pomoć uskočio otac kako bi se zrbinuo o bebi.

.

Znajući koliko je bebi bitan prvi kontakt „kože na kožu“ sa majkom, 29-godišnji otac Maksimilijan je odlučio da odglumi majku.

"Medicinske sestre su mi predložile da probamo da nahranimo Rosaliju pomoću veštačke bradavice... "Zakačili" su je na moju i spojili sa cevčicom iz koje je curelo mleko... Ni u najluđim snovima nisam mogao ni da zamislim da ću jednog dana dojiti vlastito dete, ali drago mi je što sam to uradio. Taj trenutak kad su mi je doneli i stavili na grudi, to se ne može opisati, jednostavno nisam mogao da zaustavim suze... Bila je to ljubav na prvi pogled! Nešto čarobno“, izjavio je ponosni tata.

.

.

Svi su bili oduševljeni njegovim postupkom, a kako piše američki "People“, on je prvi muškarac koji je pristao na lažno dojenje.

"Rosalia Lupita je naše čudo, jer su mi lekari rekli da zbog policističnih jajnika možda neću moći da zatrudnim. Kada sam se probudila i videla fotografije svog supruga kako doji našu bebu, oduševila sam se“, priča 24-godišnja majka.