Ukucala je svoje ime na Guglu i ono što je videla, upropastilo joj je život! (FOTO/VIDEO)

Noel Martin je imala samo 18 godina kada joj se život srušio. Iz dosade je odlučila da upiše svoje ime na Guglu ne bi li videla šta piše, ali ovo svakako nije očekivala.

.

Tada je naišla na stotine izmontiranih fotografija i snimaka sa njom, a izgledali su poptuno uverljivo i istinito jer su ti prizori zabeleženi u njenom domu i na fakultetu koji pohađa.

"Bilo je to prilično ponižavajuće za mene. To je bio udarac na moje dostojanstvo, koje me je skroz devastiralo kao osobu“, priznaje Noel koja sada ima 23 godine i nedavno je diplomirala prava u rodnom australijskom Pertu.

.

"Kada sam prvi put videla fotke, poželela sam samo da se zatvorim u sobu i plačem. Na nekim fotografijama je pisalo da sam ’glupa krava’. Čak su me stavili i na naslovnu fotografiju porno-filmova“, priča Noel za "The Sun".

.

Kada je incident prijavila policiji, nadležni su joj rekli da je sama kriva jer nije bila oprezna prilikom objavljivanja svojih fotografija na Fejsbuku.

Digitalno nasilje je danas svuda u ekspanziji, a u Australiji je svaki peti građanin između 16 i 49 godina žrtva ovakvog nasilja.

.