SUPER sreda 4. jula u biskopima Cineplexx! Super SNIŽENA CENA ulaznica za sve filmove

Reč SUPER je ovih dana sinonim za bioskope Cineplexx, jer sve posetioce za tačno nedelju dana očekuje snižena cena ulaznice od 300 dinara za sve projekcije u bioskopima u Beogradu i 200 dinara u Kragujevcu i Nišu.

.

Uživajte u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu, jer Cineplexx otvara svoja vrata posetiocima u sredu 4. jula sjajnom dobrodošlicom! Obezbedite vaša mesta na vreme, jer karte su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa!

Akcija, komedija, drama, horor… sve po vašoj želji u najomiljenijem bioskopu u gradu uz fantastično sniženu cenu karte!

Akciona komedija „Oušnovih 8“ sa Kejt Blanšet, Sandra Bulok, En Hetvej, Mindi Koling, Awkwafina, Helena Bonam Karter, Sara Polson i Rijana glavni su likovi novog nastavka franšize „Igraj svoju igru”, ovog puta u ženskom izdanju. Da li su se preživeli dinosaurusi izborili za opstanak, ne propustite da saznate u najnovijem nastavku kultnog filma „Svet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo“.

Ljubitelji komedija imaće priliku da uživaju u fantastičnim naslovima „Ti juriš!“ zasnovanom na istinitoj priči i „Moj lažni muž“,  film o razmaženom, bogatom vlasniku jahte koji nakon gubitka pamćenja postaje meta osvete svoje bivše sekretarice.

Za sve one koji vole biografske drame, pogledajte kako je izgledala emotivna veza između novinarke reporterke i jednog od najvećih narko bosova svih vremena, Pabla Eskobara u autentično prepričanom deliću tamne strane svetske istorije. U filmu„Voleti Eskobara“ glavne uloge tumače oskarovci Havijer Bardem i Penelopa Kruz.

Naravno da nismo zaboravili naše mališane, te smo za njih pripremili sjajnu ponudu animiranih filmova, sinhronizovanih na srpski jezik! Očekuju vas „Neviđeni 2“, „Čarobni princ“ i „Ukradena princeza“! Zaplovite u avanture sa vašim omiljenim junacima i sjajno se zabavite!