Zanimljivosti

DELIMO dve dukserice iz filma "Svet iz doba jure - Uništeno kraljevstvo"

Od 7. juna u bioskopima možete da pogledate film "Svet iz doba jure - Uništeno kraljevstvo". Za sve koje je ovo filmsko ostvarenje oduševilo imamo originalne poklone!
15.06.2018. - 08:20h
Foto: Promo
Foto: Promo

Ukoliko je i vas oduševio film "Svet iz doba jure - Uništeno kraljevstvo" onda sada imate priliku da osvojite duksericu. Delimo jednu sivu duksericu za odrasle (veličina M) i jednu sivu dečiju duksericu (veličina M), a na vama je da budete najbrži.

Da biste dobili ovaj vredni poklon potrebno je da pošaljete ime i prezime na poklon@prva.rs, sa naznakom "Svet iz doba jure - Uništeno kraljevstvo" i koju duksericu biste želeli.

Ukoliko još uvek niste pogledali ovaj film, evo zbog čega ne biste smeli da ga propustite:

Uloge: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong,
James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, Isabella Sermon i Jeff Goldblum
Žanr: Epska akciona avantura
Studio: Universal Pictures

Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svet iz doba jure. Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživeli dinosaurusi bore za opstanak.

Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije.

Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspešnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podseća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo videti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo.