Zanimljivosti

Deichmann Magic Night: Atraktivni modeli za letnju sezonu predstavljeni u čarobnim Termama Olimia

Modna manifestacija Deichmann Magic Night održana je od 7. do 10. juna u luksuznim Termama Olimia u Sloveniji.
11.06.2018. - 16:38h
Magično veče
Magično veče

Terme Olimia su izuzetna oaza mira koja pruža zadovoljstvo svim čulima i savršen otklon od užurbanog i stresnog načina zivota. U svojoj bogatoj ponudi nudi veliki broj otvorenih i zatvorenih bazena sa termalnom vodom, uživanje u različitih vrstama finskih i parnih kupatila, kao i aromatičnim masažama i drugim welness sadržajima koji svakog gosta inspirišu da se prepusti magičnim trenucima opuštanja.Welness Orhidelia je proglašen devetu godinu zaredom za najbolji welness centar u Sloveniji. U sklopu kompleksa je i Family welness Termalia gde je sve uredjeno za porodično uživanje. Poznate ličnosti i novinari su imali priliku da uživaju u čarima ovog kompleksa.

Magično veče otvorila je Deichmann revija cipela. Kompanija Deichmann, proizvođač obuće broj 1 u Evropi jeoficijalni sponzor 14. Magic Night-a.

Slovenački dizajn na pravom mestu
Slovenački dizajn na pravom mestu


Na modnim revijama modeli su nosili aktuelnu kolekciju uz koju elegantno i smelo možemo da zakoračimo u leto koje je pred nama. U sklopu modnog programa prisutni su imali priliku da vide i nove modele slovenačke dizajnerke Sanje Veličković i brenda Allegra kreatorke Tanje Šepić.

Modeli kuće Allegra na pisti
Modeli kuće Allegra na pisti

Za besprekornu šminku i frizuru bio je zadužen profesionalni tim Fakulteta za estetiku i kozmetologiju. Veče je upotpunjeno nastupima pevačice Alke Vuice i muzičara Nigora. Takođe, na pisti, u ulozi modela, našle su se mnoge naše poznate dame, dok su ih iz prvih redova pažljivo posmatrale Biljana Krstić i Gorica Popović.

Alka Vujica pozdravila je prisutne
Alka Vujica pozdravila je prisutne

Kako bi magija ovog mesta bila u potpunosti dočarana gostima i učesnicima Deichmann Magic Night-a organizovana je poseta obližnjem selu Olimia po kojoj su terme i dobile naziv. Prisutni su imali priliku da obiđu manastir u kom se nalazi jedan od najvećih pozlaćenih oltara u Sloveniji. Takođe, kako su pravila nekada nalagala, svaki manastir je morao da ima svoju apoteku, pa se tako upravo ovde nalazi treća najstarija apoteka u Evropi. Izlet je zaslađen odlaskom u Čokoladnicu, a nije izostala ni tradicionalna poseta farmi jelena. Domaće vino i pivo, uz degustaciju lokalnih specijaliteta, a tako i turnir u golfu izmamili su osmehe svih prisutnih i učinili atmosferu putovanja još čarobnijom.