Potrošio 50 000 evra samo da bi izgledao kao VANZEMALJAC! Pogledajte ga sada, da li je uspeo?

Luis Padron (26) je prava atrakcija na Internetu.

.

Živi u Buenos Ajresu, ali njemu se njegova nacija očigledno ne dopada, jer Luis ipak želi da liči na vilenjaka i vanzemaljca. Da bi postigao taj izgled, potrošio je 50 000 evra na svemoguće plastične operacije.

Sa špicastim ušima kao kod vilenjaka, uvećanim očima i belom kosom, Luis izgleda kao da ne potiče sa Zemlje.

Nakon poslednje operacije, na kojoj mu je vilica slomljenja na pet mesta, Luis je spreman da se podvrgne novim zahvatima, prenosi Daily mail.

.

"Želeo bih da smanjim Adamovu jabuku i da uradim operaciju očiju kako bi dobio izgled mačke”, rekao je Brazilac.

Pored toga, želi i da trajno promeni boju očiju.

“Želim da uradim fejs lifting, operaciju nosa i stavim kljove među zube”, istakao je on.

Svoj život posvetio je tome da izgleda kao Plejadijac, a zahvaljujući brojnim operacijama, u tome je skoro uspeo. Luis izgleda kao da nije sa ove planete.

"Kada sam bio tinejdžer, saznao sam za ova stvorenja. Ona su savršena ljudska bića iz svemira, veoma su bledi i vrlo visoki, imaju dugu, srebrnu kosu i velike oči. Iznutra se osećam kao fantazijski lik i to želim da prikažem u javnosti. Do sada sam imao oko 40 operacija na koje sam potrošio oko 50 000 evra”, ispričao je on.

"Želeo bih da smanjim Adamovu jabuku i da uradim operaciju očiju kako bi dobio izgled mačke”, rekao je Brazilac.

Za samo pet godina “plastični princ”, kako je sam sebe prozvao, imao je šest operacija promene očiju, dva puta je operisao nos, dok su vrhovi njegovih ušiju preoblikovani, kako bi dobili špicasti izgled.

Poslednja operacija obavljena je u Južnoj Koreji. Luisu je tamo vilica polomljena na pet mesta, a od zahvata se još uvek oporavlja.

.

.