Potrošio desetine hiljada evra da bi postao žena, pa se predomislio. Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Američki maneken Aleksandar Vič (30) oduvek je želeo da promeni pol. Tako je platio 10 000 dolara za lasersko uklanjanje dlačica i na hormonske tablete i živeo je kao žena poslednje tri godine. Zvao se Aria sve dok nije shvatio da je biti žena izuzetno skupo i da je biti transrodna osoba stresno i bolno. Odlučio da se vrati svom prvobitnom polu...

.

.

U njemu se nešto prelomilo kad je prošle godine u holivudskom pozorištu glumio transrodni lik koji od žene postaje muškarac. Tada je shvatio kako više ne može živeti kao Aria, piše cdm.me.

“Ja ne živim u kutiji i ne dopuštam da mi rodne norme nalažu šta da radim ili mi ne daju da pronađem svoje mesto pod suncem. Ljudi misle da sam lažan i nedosledan, ali ja sam zaista verovao kako sam žena u muškom telu. Otkad sam ponovo postao muškarac, svi komentarišu moje velike grudi, ali ludački radim sklekove kako bih ih se rešio”, ispričao je za Daily Mail.

Priznao je kako se nada da će pronaći partnerku koja će ga razumeti i prihvatiti njegovu prošlost.

“Ako je ona prava, neće je biti briga. I dalje imam neke ženstvene crte, nemam dlačice po telu, ali testosteron će se pobrinuti da one ponovno izrastu. Fokusiran sam na potpunu promenu kod muškarca, ali trebalo mi je tri godine da postanem žena, pa bi bilo nerealno očekivati da ću sada uspeti za šest meseci”, rekao je Aleksandar.

.

.