Zanimljivosti

Upoznao ženu preko Interneta, ne sluteći da je psihopata! Kada se sledeći put budete dopisivali sa neznancima, neka vam ova jeziva priča bude na pameti!

Ne mora uvek da se završi bizarno, ali ljubavi sklopljene preko Interneta su najčešće osuđene na propast. Slučaj Žaklin Ades (31) iz Arizone će vas definitivno odvratiti od ideje da svoju srodnu dušu tražite na društvenim mrežama.
14.05.2018. - 15:00h
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Upoznala je muškarca na Fejsbuku, kada su odlučili da se nađu uživo i upoznaju. Međutim, pre prvog fizičkog kontakta, Ades je zainteresovanom poslala više od 65 000 poruka, od kojih su neke bile nasilne i preteće.

Nakon što ga je neprestano maltretirala, pratila i slala mu preteće poruke, Ades se sada suočava sa brojnim ozbiljnim optužbama, navodi policija.

Žrtva tvrdi da mu je Žaklin Ades slala i po 500 poruka dnevno.

Taj muškarac je prošle godine dva puta Ades prijavio policiji, nakon što je video njen automobil parkiran ispred njegove kuće.

Kada je prošlog meseca bio na putu i pregledao snimke nadzornih kamera iz svog doma, video je da je Ades bila u njegovoj kući.

Odmah je nazvao policiju, koja je došla i pronašla je kako se kupa u njegovoj kadi.

Nakon toga, ona je došla i na njegov posao, tvrdeći da mu je supruga.

Saslušanje na sudu trebalo bi da bude održano kasnije ovog meseca, a američki mediji upozoravaju da je ovo samo jedan od hiljada slučajeva kada se Internet poznanstva pretvore u horore, piše radiosarajeva.ba.