HIT GODINE! Ova žena mnogo liči na Donalda Trampa (FOTO)

Dolores Leis (69) godina iz Galicije postala je totalni hit na društvenim mrežama. Novinarka koja je izveštavala sa farme na severozapadu Španije, zapazila ju je sa motikom na leđima i u radnoj odeći i tako izazvala brojne komentare.

.

Pored toga što je uz objavu napisala o izveštaju sa farme, kao iskazala i zabrinutost zbog štetočina koje joj uništavaju krompir. Pored toga, našalila se da Dolores liči na predsednika SAD Donalda Trampa, ali da se od njega razlikuje po tome što "nema mobilni telefon i nije toliko aktivna u onlajn prostoru".

"Verujem da me s njim povezuju jer imamo istu boju kose", kazala je Dolores.

.

Na objavljenoj fotografiji namrštena Dolores stoji na sredini farme, a njena kosa, koja neodoljivo podseća na Trumpovu, sklonena je raifom.

Ispod nje su ostavljeni brojni komentari, a jedan korisnik je na instagramu upitao: "Da li Trumpa mogu zameniti ovom vrednom ženom?".

Dolores Leis rođena je 1954, desetak godina posle Trampa, piše klix.ba.   

Izjavila je kako mirno podnosi iznenadnu slavu te da joj ona ne donosi mnogo pritiska s obzirom na to da ne poseduje pametni telefon te joj je zbog toga lakše ignorisati uticaj Interneta. 

"Ja saznam šta se dešava na Internetu samo onda kada mi to kćerke pokažu, ali to nikada nije u meni probudilo želju da imam telefon", kazala je Dolores.