Ekipa filma “Hotel Transilvanija 3” doplovila u Kan kako bi predstavila novu scenu iz filma

Na ovogodišnji, 71. filmski festival u Kanu stigao je i Drakula sa svojom poznatom družinom iz Hotela Transilvanija i to u šarenoj i spektakularnoj povorci. Njihov odmor samo što nije počeo!

.

Prateći pomorsku povorku i pozirajući za fotografe duž francuske obale, reditelj Genndy Tartakovsky, zajedno sa nekolicinom međunarodnih glumaca koji su pozajmili glasove animiranim likovima, predstavili su novu scenu iz predstojećeg letnjeg animiranog hita “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje”.

U spektakularnoj povorci su bili mnogi poznati i obožavani likovi iz filma, kao i neki novi poput - misteriozne kapetanice Erike, koja je uplovila u povorku u nizu šarenih tematskih plovila. Neverovatnu povorku činili su brodovi sa različitim putnicima, od gremlina do zombija, preko veštica.

Događaj je kulminirao kada je Tartakovsky predstavio posebnu novu scenu iz filma i to pritiskom na dugme. Emitovana je posebna scena u kojoj gremlini upravljaju avionom. Celi događaj prikazivao se istovremeno na YouTube-u.

Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje

Najpoznatija porodica ovog leta vraća se na velika platna u istom sastavu ali sa novim avanturama i nevoljama te u potpuno novom okruženju. Vreme je za praznike. Kako čak i čudovišta moraju sa vremena na vreme da uzmu odmor, tako i naša ekipa ove godine letuje u velikom stilu. Ali s obzirom na to da sa Drakulom i njegovom družinom nikada ništa ne ide glatko i jednostavno, tako će i ovo letovanje biti začinjeno sa brojnim dogodovštinama i humorom a i potencijalnim opasnostima.

U originalnoj verziji filma svoje glasove našim omiljenim likovima pozajmili su Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key i Mel Brooks. Imena domaćih glumaca koji će učestvovati u sinhronizaciji na srpski jezik biće uskoro potvrđena.

.

Producent filma je Michelle Murdocca, dok scenario potpisuju Genndy Tartakovsky i Michael McCullers. Autor muzike je Mark Mothersbaugh, a fotografije i animacije osmišljene su od strane studija Sony Pictures.

Animirani letnji hit "Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje" na repertoar domaćih bioskopa stiže od 02. avgusta!