Ekipa filma Neće moći ove noći DELI DVE MAJICE

Kada troje roditelja otkriju plan njihovih ćerki o gubljenju nevinosti na maturi, organizovaće jednovečernju tajnu operaciju kako bi zaustavili klince u njihovim namerama. Lesli Men (“Osveta na ženski način”), Ike Barinholc (“Loše komšije”, “Odred otpisanih”) i Džon Sina (“Haos u najavi”, “Sestre”) glume u filmu “Neće moći ove noći”, rediteljskom debiju za Kej Kenon (scenaristkinje filmova “Pitch Perfect”).

.

Režija: Kay Cannon
Uloge: Leslie Mann, Ike Barinholtz, John Cena, Kathryn Newton, Geraldine Indira Viswanathan, Gideon Adlan
Žanr: komedija
Scenario: Brian Kehoe i Jim Kehoe, Jon Hurwitz i Hayden Schlossberg, Eben Russell
Studio: Universal Pictures
Producenti: Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg, Chris Fenton
Izvršni producenti: Nathan Kahane, Joseph Drake, Josh Fagen, Chris Cowles, Dave Stassen, Jonathan McCoy

Producenti ove komedije su Set Rogen, Evan Goldberg i Džejms Viver, pod zastavom njihove “Point Grey Pictures” producentske kuće (“Loše komšije”, “Apokalipsa u Holivudu”), zajedno sa Džonom Hurvicom i Hajdenom Šlosbergom (serijal “Harold i Kumar”) i Krisom Fentonom (“47 Ronina”).

Ličnosti roditelja u komediji “Neće moći ove noći” razlikuju se isto kao i način na koji vaspitavaju decu: Samohrana majka Lisa i ćerka Džuli (Ketrin Njuton) podsećaju na najbolje drugarice koje nemaju tajne jedna pred drugom. Tvrdokorni sportista Mičel koji je razmazio svoju ćerku Kajlu, uložio je krv, znoj i suze u njeno vaspitanje, zajedno sa ženom Marsi (Saraju Blu). Nakon nezgodnog razvoda kojim je blago uzdrman, Hanter ima uspone i padove u životu sa ćerkom Sem (Gidian Adlon) i želi da joj pokvari planove za matursko veče s ciljem da joj to veče ostane zauvek u sećanju.

.

Nakon što su otkrili niz tekstualnih poruka koje kriju dogovor o gubljenju nevinosti na maturskoj proslavi, ovaj čudni roditeljski trio udružuje snage kako bi sprečio njihove ćerke da načine, kako veruju, najveću grešku u svom životu. Ali tokom lude noći pune automobilskih sudara, takmičenja u neobičnom ispijanju piva i uništavanju žurke, roditelji otkrivaju da su njivove ćerke zapravo pametne, odlučne i samostalne mlade žene.

Svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja pošaljite na e-mail adresu: poklon@prva.rs sa naznakom "Neće moći ove noći".

Prva dva čitaoca koji se prvi prijave na ovu e-mail adresu dobiće po jednu majicu "Neće moći ove noći". Dobitnici će biti kontaktirani mejlom.