Zanimljivosti

Dobro pogledajte ovu sliku, jer prvo što ugledajte na njoj otkriva šta vam je NAJBITNIJE u LJUBAVI!

Testovima ličnosti na brzi i jednostavan način saznaješ skrivena osećanja. Kada smo kog osećanja, odgovori iskreno šta prvo vidiš a mi ćemo ti reći šta ti je u ljubavi najbitnije.

16.06.2019. - 13:00h

Lice

Previše razmišljaš. Voliš da isplaniraš sve unapred, svaki obrok i svaku obavezu. Kao da si isprogramiran. U vezi ti je najbitnija stabilnost i kontrola. Najbolje se osećaš kada vodiš druge i sam upravljaš svojim životom. Snažan i siguran partner je sve što ti treba, naročito ako uliva dovoljno poverenja da konačno možeš da se odmoriš od svega.

Ovce

Ti si osećajna i romantična duša koju je prelako povrediti. Pružaš bezgraničnu ljubav iz straha da ćeš biti ostavljen, ili još gore - izneveren u svakom smislu. Znaš da to nije ispravno ali srcu ne možeš da narediš. U ljubavi ti je najbitnije da te partner neprestano oduševljava tj. obara s nogu. Želiš da budeš voljen svim bićem, da ti pevaju serenade pod prozorom, i ono najbitnije, da te neko bezgranično voli. Za tebe je romantika sve.

Dečak

Ti si optimistični realista. Znaš da tvoj prvi dejt može da bude i poslednji sa tom osobom ali opet ne možeš da se suzdržiš od razmišljanja o budućnosti. Prošao si mnogo veza, ali i dalje veruješ u pravu ljubav. Najbitniji su ti komunikacija i poverenje. Ne pališ se na cveće i emotivne poruke, već isključivo na dela i trud. Priča o osećanjima, dobrim i lošim iskustvima u životu je ključ do tvog srca.

Kolibe

Ti se plašiš prave veze. Sviđa ti se ideja da imaš partnera ali samo u teoriji, dok je u stvarnom životu situacija mnogo jezivija. Jednom si već pobegao iz ozbiljne veze i ne želiš da diraš stare rane. Ne želiš da ceo život provedeš solo ali te ideja o zajedničkom životu jako plaši. Najbitnijei su ti prijateljski odnosi i fizička intimnost bez ograničenja. Na kraju dana želiš da ti partner bude prijatelj sa kojim ćeš imati nenormalan i divlji seks.

foto: Depositphotos/AndreyPopov

Izvor: noizz