Pokazala kako izgledaju idealne devojke sa Instagrama i njihova savršena tela pre fotošopa!

Divite se zgodim ženama sa Instagrama, svakodnevno pratite sve što objavljuju i pitate se KAKO? Gde je taj celulit, gde su te strije i nesavršenosti. Jedna od njih je otkrila gde su i to zanimljivim videom. Pogledajte gde su nestali...

.

Australijanka Karina Irbi nikad se nije stidela svoga tela i bez problema pozira u oskudnim bikinijima pokazujući celulit na zadnjici i butinama. Međutim, pukao joj je film jer je, kako kaže, prozivaju da je debela, a nemaju pojma šta se događa iza scena svih fotki na Instagramu.

Zato je ova dizajnerka bikinija snimila video u kojem pokazuje kako se to sređuje klasična devojka na Instagramu u fotošopu pre nego objavi fotografiju.

.

Kao primer uzela je svoju nesređenu fotografiju s plaže i dočarala kako bi ona mogla da izgleda kad bi se na primijenili određeni alati iz fotošopa. Nakon što je “ispeglala” kožu, zaoblila zadnjicu, povećala grudi i stanjila struk, izgledala je kao milion dolara. Čak je i lice produžila i konturisala jagodične kosti da bi stvorila efekt sjajnog tena.

"Tajne su otkrivene!”, poručila je Irbi svojim obožavateljima, kojih ima više od 840.000.

.

“Pre nismo marili za to kako izgledamo i nipošto se nismo upoređivali s drugim devojkama. Bilo da je zbog magazina, filmova ili Holivuda, nešto se promenilo tako da smo postali opsednuti upoređivanjem s drugima i željom da smo nešto što nismo”, dodala je.

.

“Što pre odlučimo da prihvatimo sebe i prestanemo da se brinemo za sve što drugi kažu i misle, bićemo srećniji. Iz prve ruke znam da ja jesam”, priznaje dizajnerka.

Na ovaj potez Irbi se odlučila svega nekoliko dana nakon što se posvađala s komentatorima na internetu koji su pokušali da je posrame govoreći joj da je debela.

.

“Svi koji mislite da se devojke ubijaju od trčanja i vežbanja i da sve idu pod nož i da zato izgledaju tako dobro, razmislite ponovno. Ljudsko telo se prirodno menja”, izjavila je za "Daily Mail".

“Znam da se moje telo promenilo s godinama i kad pogledam stare fotke, poludim. Ljudi će komentarisati da izgledam debelo, ali ja sam zapravo srećna i zdrava dama”, tvrdi Irbi.

Izvor: net.hr