Dečak ukrao mami kreditnu karticu i otišao na BALI!

Šta se dogodi kada se mama i sin posvađaju? Neretko dete ode od kuće. Ali nije baš uobičajeno da jedan dečak od 12 godina ode na Bali i uživa u luksuzu!

.

Neverovatna priča stiže iz Australije, gde je jedan očito jako inteligentan dvanaestogodišnjak odlučio da nakon svađe roditelje kazni na originalan način. Naime, uzeo je maminu kreditnu karticu, rezervisao let za Bali i tamo uživao u luksuzu puna četiri dana. Koliko je snalažljiv i pametan pokazao je tako što je istražio koja će avio kompanija da mu odobri da putuje sam, bez pisanog odobrenja njegovih roditelja.

Dečak je uspeo da pronađe jeftin let za Bali, a sve ostalo je istorija. Spakovao je torbu i trotinet i otišao na aerodrom gde se prijavio "self-service" uređajem, ukrcao se na let Sidnej Pert i onda iz tog grada preseo na let za Densapar. Nakon uspešne avanture života, dečak je rekao da je bio šokiran što ga niko na aerodromu nije pitao zbog čega je sam.

“Samo su i tražili moju đačku knjižicu i pasoš da vide da li imam zaista 12 godina i da li idem u srednju školu”, ispričao je.

I dok su prestrašeni roditelji umirali od straha što se dogodilo njihovom sinu, dečak je uživao u luksuznom hotelu s četiri zvezdice. Na recepciji hotela je pak prilikom prijave rekao da je stigao nešto ranije i da će mu se uskoro pridružiti starija sestra. Njegova majka Ema bila je šokirana kad je saznala gde joj je završio sin. Na sreću, sve je dobro završilo, barem što se tiče njegovog pronalaska. Roditelji će očito ubuduće morati da paze gde su im kreditne kartice…

Izvor: Dnevno.hr