Javila je šefu da će kasniti na posao, a on joj poslao poruku koju nikad u Srbiji ne biste primili...

Kada kasnite na posao, uvek vam bude neprijatno kako to da saopštite to vašem poslodavcu. Ima onih koji će to dobro primiti, dok će neki na to gledati kao "minus pred isključenje". Međutim, iskustvo koje je doživela starija žena Džena, verovatno nikada nećemo mi u Srbiji...

.

Ona nikada pre nije kasnila na posao, a kada je javila svom šefu da će kasniti, on je odgovorio: “Da li sve u redu? Vi inače uvek dolazite na vreme”. “Sve je u redu. Moj pas je spavao i tako je bio sladak da sam ga neko vreme fotografisala umesto da se spremam na posao”, napisala je Džena i priložila fotografiju psića.

.

Koliko god meden bio psić, verojatno ne bi svaki šef odgovorio baš tako srdačno i sa razumijevanjem kao ovaj, piše miss7.24sata.hr.

“Ma vidi tog slatkiša! Nema žurbe. Zamoliću Milera da preuzme vaše obaveze”, napisao je šef.

Da stvar bude lepša, kasnije je na društvenim mrežama objavio: “Gospođu na kraju radnog dana čekaju dve ulaznice za promotivno igranje u Parku za pse. Kako da se ljutim kad je psić tako mio? Ljudi, budite danas dobri jedni prema drugima".

.

Nakon ove objave, šefa su na društvenim mrežama obasuli pitanjima i porukama “Mogu li i ja raditi za vas?” ili “Budi moj šef!”

Šef je zatim još malo istraživao pa otkrio da je Džena u osam godina na radnom mestu zakasnila još samo jednom i to oko devet meseci nakon što se zaposlila, kad je morala sina voditi na vađenje umnjaka.

“Danas je zakasnila 11 minuta, što zaista nije mnogo. Džena inače i samu sebe zove mama u internim mailovima. Potpuno je prihvatila taj nadimak, pogotovo otkako je njeno najmlađe dete pre pet godina otišlo od kuće na fakultet. Dao sam joj ulaznice i sad se veseli izletu sa svojim ljubimcem!”