Objavljen celokupan program velikog techno spektakla "Dance park" festivala - Oxia i Reinier Zonneveld pridružuju se mega zvezdama

Veliki rejv na otvorenom, dvodnevni festival Dance Park, koji traje od 8. do 9. juna na parkingu Fashion Park Outlet centra u Inđiji okupiće na hiljade rejvera i 30 najaktuelnijih DJeva.

.

Pored već objavljenih mega zvezda DJ scene, Umeka i Ten Walls-a, Lee Dobričić, Ilije Đokovića, Kristijana Molnara, Aleksandre Duende, Danijela Čehranova aka Last95, Dee-a, Goya-e, Nevene Jeremić, Nemax-a, Nemanje Vanovića, Mancha-e, MarkPanic-a, Petera Portmana, Space Motion-a, Teo Trunk-a, Tijane Kabić, Wet Dreams ekipe, Željka Ninića i Zweina, na Dance Park festivalu nastupiće najpoznatiji francuski DJ Oxia i Reinier Zonneveld koji trenutno dominira modernom techno scenom! Lineupu su se pridružili i sjajniPetar Dundov, Concrete DJz i TKNO koji će nastupiti b2b sa Andrew Mellerom.

Jedan od najtraženijih DJeva današnjice, Oxia vraća se u Srbiju među brojne fanove. Ovaj francuski producent bavi se muzikom još od svoje 15. godine, a tokom svoje dvadesetogodišnje karijere stekao je ogromnu popularnost, naklonost svojih kolega i saradnju sa nekim od najvećih svetskih DJ imena kao što su Agoria i Miss Kittin. “Harmonie”, “Whole Life”, “Housewife” u saradnji sa Miss Kittin samo su neki od njegovih velikih hitova, dok su za njegovu traku, fantastični “Domino” koji je pregledalo preko 33 miliona ljudi na YouTubeu, remixe uradili legendarni Matador i Frankey & Sandrino. Veliki hitovi, njegov čuveni remiks Mobijeve pesme “Why does my heart feel so bed” i “groovy techno”, kako naziva svoju muziku, ni jednog Dance Park rejvera neće ostaviti ravnodušnim. 

Jedan od najprodavanijih techno producenata trenutno, Reiner Zonneveld stiže pravo na Dance Park festival. Partijanerima u Srbiji će predstaviti svoj neverovatno moćan live nastup po kojem je postao prepoznatljiv na brojnim velikim žurkama i najvećim svetskim festivalima. Uprkos tome što je mlad, Zonneveld je već zavladao mnogim prestižnim top listama uključujući veliki Beatport na kojem je 1. mesto osvojio njegov hit “Things Might Have Said”, sa albuma “Megacity Servant” koji je dospeo do holivuske produkcije.