Nakon 170 km otac shvatio da je ZABORAVIO ĆERKE na pumpi

Policija je zvala oca čak 48 puta pokušavajući da mu kažu da je zaboravio svoju decu ali se on nije javljao i stigao je čak do Austrije!

.

Jedan otac iz Nemačke je na autoputu A8 kod Holzkirhena u Bavarskoj zaboravio svoje dve ćerke od 10 i 14 godina. Muškarac je sa ćerkama za uskršnje praznike putovao na jezero Garda. Majka devojčica je ostala kod kuće, prenosi 24sata.hr.

Muškarac je zaustavio automobil na benzinskoj pumpi da bi sipao gorivo. Devojčice su izašle iz kola i otišle u toalet. Kada su se vratile nije više bilo ni njihovog oca ni automobila.

Zaposleni na benzinskoj pumpi o svemu su odmah obavestili policiju koja je krenula u potragu za ocem. Devojčice su dale kućni broj, ali ne i broj mobilnog telefona njihovog oca jer ga nisu znale. Policija je nazvala majku i ona im je dala broj supruga. Nakon što su ga zvali 48 puta, muškarac se konačno javio.

Već je bio u Austriji, odnosno 170 kilometara udaljen od benzinske pumpe na kojoj su ostale njegove ćerke. Rekao je da nije primijetio da deca nisu u automobilu. Vratio se po njih, a policija još ne zna hoće li protiv njega podneti prijavu, piše Bild.

Izvor: 24sata.hr