POGLEDAJTE Ovo je najbolji aerodrom na svetu u 2018. godini

Donosimo vam listu od deset najboljih aerodroma za 2018. godinu ali i kadrove iz prvoplasiranog aerodroma. Šta ga čini tako posebnim?

.

Ako u narednih godinu dana planirate putovanje, najbolje bi bilo da koristite neke od azijskih aerodroma, predlaže agencija “Skytrax”, specijalizovana za rejting u vazdušnom saobraćaju, piše Nacionalna geografija.

Već šestu godinu za redom aerodrom Singapur Changi proglašen je najboljim svetskim aerodromom na godišnjem takmičenju SkyTrax World Airporta.

Na drugo mesto plasirao se aerodrom Inčeon u Seulu u Južnoj Koreji dok se na treće mesto plasirao aerodrom Tokyo Haneda.

Ovo je deveta nagrada za najbolji aerodrom na svetu koju je Changi osvojio u poslednjih 20 godina i to s razlogom!

Na singapurskom aerodromu putnici mogu 24 sata na dan besplatno da posećuju bioskop, da plivaju u bazenu koji se nalazi na krovu aerodroma i mogu da uživaju u parku sa suncokretima.

Aerodrom u Hongkongu proglašen je najboljom tranzitnim aerodromom, dok je Haneda proglašena najčišim aerodromom. Na aerodromu u Hongkongu se takođe najbolje jede, a japanski aerodrom Chubu Centrair Nagoya proglašen je najboljim regionalnim aerodromom.

Ovo je lista 10 najboljih aerodroma na svetu u 2018. godini:

1. Singapur Changi

2. Inčon

3. Tokio Haneda

4. Hongkong

5. Doha Hamad

6. Minhen

7. Centrair Nagoya

8. London Heathrow

9. Cirih

10. Frankfurt

A sada pogledajte kako izgleda prvoplasirani aerodrom:

.

Izvor: Nationalgeographic.rs