Upoznajte Prvu, labradorku koja svakom gostu, ali i celoj našoj kompaniji, ulepša dan

Prva, zvezda "Jutarnjeg programa sa Jovanom i Srđanom" koji se svakog jutra emituje od 6:55 do 11 časova postala je prava zvezda Prve televizije, ali i društvenih mreža.

.

A post shared by Prva(@prvasapa) on

.

Misija ženke labradora koja živi na televiziji Prva kao domaćica "Jutarnjeg programa sa Jovanom i Srđanom" jeste da nauči kako da pomogne osobama sa invaliditetom i da im olakša život.

Naime, Prva će posle izvesnog vremena otići u ruke osobe kojoj je najpotrebnija kako bi joj obezbedila pomoć, a do tada njen dom je Prva televizija u kojoj trenutno provodi bezbrižno detinjstvo, piše b92.net.

A post shared by Prva (@prvasapa) on

.

A post shared by Prva (@prvasapa) on

.

Treći član voditeljskog tima je ujedno i razigran, a njena divna energija učinila je studio veoma prijatnim za goste programa.

Doduše, zna da bude tu i tamo nestašna, pa ponajviše "pate" kablovi u studiju koje voli da gricne. Ali, kao i svakom razigranom detetu, Prvoj se sve prašta.

Njena neodoljivost je od prvog dana osvojila ne samo gledaoce već i zaposlene u našoj kompaniji. Da je rođena da bude zvezda dokazuje i na Instagramu, gde je možete pratiti pod korisničkim imenom @prvasapa.

A post shared by Prva (@prvasapa) on