Pogledajte šta nude vlasnici ovog paba, ako ostavite telefone na ulazu!

Većina zavisnika od telefona će sada verovatno reći "Nema šanse!", ali činjenica je da u telefon svakodnevno gledamo više nego što je to potrebno.

.

Mnogi kafići već uveliko praktikuju onu parolu "Nemamo Wi Fi, pričajte međusobno", vlasnici paba i restorana "The Fat Boar" u Vrekshemu (Velika Britanija) odlučili su da odu korak dalje! Ako želite da ga posetite, na ulasku ćete imati opciju da svoj mobilni telefon ostavite tu, a domaćini lokala će vas počastiti sa 25 odsto popusta na sve što pojedete ili popijete u pabu, piše kolektiv.me. Ova akcija će se praktikovati svakog ponedeljka pod imenom "Mobile Free Monday". 

"Mislim da bi bilo dobro motivisati naše najverije posetioce da maksimalno iskoriste svoje veče i na neki način pobegnu od svih informacija kojima ih 'bombarduju'. Mi se trudimo da posetiocima obezbedimo dobru atmosferu i živu muziku, a telefoni nas prečesto ometaju u trenucima kada bi jednostavno trebalo da uživamo u razgovoru sa porodicom i prijateljima", zaključio je vlasnik paba Rik Vatkin.