Od svog sala je napravila SAPUN, a evo šta je učinila da bi se osvetila dečku koji ju je ostavio! (FOTO)

Ksiaoksiao je posle javnog pisma posvećenog svom bivšem dečku koji ju je ostavio pod izgovorom da je "predebela", postala pravi hit na Internetu.

.

Posle raskida, ona je otišla na liposukciju, a bivšem dečku je poslala sapun napravljen od uklonjene masnoće sa svog tela.

"Jang Ksiaolei, sećaš li se prošlogodišnjeg Festivala proleća? Pošto ne mogu da idem sa tobom ove godine, napravila sam sapun od sopstvenog sala i daću ga tvojoj mami za pranje. Kineska Nova godina - vreme je da se mali muškarac koji sudi o knjizi po koricama iznenadi", napisala je Ksiaoksiao u svom pismu.

Njen post je šerovan više od 5 400 puta i za jedan dan je dobio oko 3 500 komentara. Takođe je objavila i skrinšot poruke koju joj je posle toga poslao bivši.

"Zašto želiš da me ocrniš na Internetu? To je bilo između nas, nije trebalo da ideš u bolnicu da isisavaš salo i gadiš me! Dođavola, da li sudim o ljudima samo po izgledu? Nisi morala da zgadiš i moju majku. Jeb* se kučko!"

.

Ispod ona mu je odgovorila: "Ti si mi rekao da sam debela. Šaljem celoj tvojoj porodici malo sapuna, verovao ili ne."

Iako je većina podržala njen potez, bilo je i onih koji su je kritikovali.

"Na osnovu ovoga mogu reći da te nije ostavio zbog izgleda", bio je jedan od komentara.

Nije poznato da li se devojka šalila ili je zaista napravila sapun od svog sala. Godine 2013. umetnik iz Majamija De La Paz je zadržao oko tri litra masnoće koja je uklonjena iz njegovog tela na liposukciji i pretvorio je u sapun, piše noizz.rs.