Jeo je jaja sa embrionima, ali nema šanse da će jesti u avionu!

Ne jede ni na dugačkim letovima.

.

Možda i najslavniji „šef“ današnjice probao je gotovo sve. Od hrane koja ga je oborla s nogu, poput skradinskog rižota, pa sve do hrane poznate pod nazivom „balut“, što je zapravo prokuvano kokošje ili pačje jaje sa gotovo potpuno razvijenim embrionom.

Ipak, Entoni Burden nikad ne jede hranu na jednom mestu – u avionu. Burden je u intervjuu za portal „Bon Appetit“ objasnio zašto hranu posluženu na letovima nikad ne jede.

„Niko se nikad nije osećao bolje nakon obroka u avionu. Mislim da ljudi na letu jedu isključivo iz razloga što im je dosadno.“

Ne jede ni na dugačkim letovima, a ako baš ne može da izdrži, isključivo naruči sir. Inače, Barden najviše voli da u novu zemlju dođe – gladan.

I Gordon Remzi je nedavno priznao da nikada ne jede hranu u avionu jer ne zna gde je bila, gde ide i koliko dugo je stajala prije posluživanja

Izvor: Punkufer