Zanimljivosti

Blizanci zaprosili bliznakinje, svadba istog dana!

Braća imaju 34 godine, a sestre 31, upoznali su se u avgustu 2017 i istog trena zaljubili.
28.02.2018. - 15:09h

Može da zvuči kao radnja iz nekog kič ljubavnog filma, ali za četvoro mladih to je stvarnost. Par jednojajčanih blizanaca oženiće svoje devojke koje su takođe jednojajčane bliznakinje. Na zajedničkoj ceremoniji, naravno, nakon što su ih istovremeno i zaprosili.

Džoš i Džeremi Salejrs upoznali su Britani i Brijanu Din u 2017. godine na Festivalu blizanaca u gradu Tvinsburg u Ohaju. To je inače najveće godišnje okupljanje blizanaca na svetu, piše The Independent. Braća imaju 34 godine, a sestre 31. Kažu, privlačnost koja se javila bila je gotovo trenutna i parovi su se ubrzo „smuvali“.acebook

Britani je zapazila dva brata u daljini i odmah je rekla sestri da je videla „najzgodnije muške blizance“. sledećeg dana sestre su nabasale na Slajerove u hodniku hotela. Odmah su počeli da ćaskaju o o životu jednojajčanih blizanaca.

Svako od njih četvoro osetio je privlačnost prema svom budućem partneru: Džoš prema Britan, dok je Brijana opisala trenutak kao jedan od magičnih u kojem se sve kreće usporeno, kao u filmu.

Osim dosad navedenih podudarnosti, zanimljivo je još da su se pravilno uparili stariji i mlađi: tako su Džeremi i Brijana rođeni prvi, a Džoš i Britani drugi.

Osim toga, Džoš tvrdi da se on i brat nikad ne bi oženili drugačije osim bliznakinjama. Momci su zaprosili devojke zajedno, snimajući dokumentarac. Naravno, svi su nosili identičnu odeću. Duplo venčanje biće održano u avgustu.

Izvor: 100posto.hr