Koncerti "Nevernih beba" u slavu vina, ljubavi i 25 godina benda

Februarski koncerti Nevernih beba sa specijalnim gostima biće održani 14.februara u Centru za kulturu u Lazarevcu i 15.februara u Nišu (Domu vojske).

.

Bend koji važi za jednu od najveći regionalnih koncertnih atrakcija nastupiće u okviru obeležavanja svojih prvih 25 godina postojanja ali i sa specijalnim povodom, u čast obeležavanja Dana zaljubljenih i u slavu zaštitnika vinara, Svetog Trifuna.

Pripremljen je specijalan repertoar uz prepoznatljive hitove ali i pesme iz prvog dela karijere koje se ne izvode tako često, što će svakako biti poslastica za brojnu publiku svih generacija.
Na koncertu u Lazarevcu će nastupiti i specijalni gosti: Lazarevčanka Jelena Gavrilović, popularna glumica i Bane Lalić MVP, a na koncertu u Nišu pridružiće im se sjajna Jelena Tomašević i regionalna muzička zvezda Daniel Kajmakoski.

„Ovu godinu obeležiće slavljenička turneja povodom 25 godina od osnivanja benda a potrudićemo se da svaki koncert publici donese nešto novo – od produkcije, retrospektive karijere kroz različite repertoare do gostovanja ljudi koji osećaju našu muziku i sa kojima delimo senzibilitet i ideje“ – kaže Milan Đurđević, frontmen.

U planu je i snimanje dokumentarnog materijala čiji će kadrovi biti sastavni deo multimedijalnog dvd „Best of“ izdanja koje je takođe u pripremi.